Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras tegels beton

Voor uw dakterras tegels beton en al uw andere dakterras tegels kunt u bij Renoparts Vianen b.v. terecht. Wij leveren top kwaliteit dakterras tegels beton.

Goede fundering

Een dakterras bestaat uit een goede fundering. Meestal zijn daken niet sterk genoeg om beton tegels te dragen voor het creëren van dakterras vloeren. De eis die gesteld word in het bouwbesluit zegt dat een dak 250 kg/m2 moet kunnen dragen voor het afgeven van een vrij dragend dakterras. Blijkt uit de constructie berekeningen dat het dak sterk genoeg is dan kunt u een vloer maken van dakterras beton tegels.

De terrasvloer

Dakterras beton tegels zijn er in allerlei maten en uitvoeringen. De beton tegels voor het dakterras kunnen niet koud op de dakbedekking gelegd worden. Tussen de dakterras beton tegels en de bitumen laag komen rubber tegeldragers die ervoor zorgen dat de betonnen dakterras tegels niet door de dakbedekking heen drukken.
Dakterras tegels beton kunnen in diverse maten geleverd worden. Ook is er keuze uit afmetingen en kleuren. Dakterras tegels van beton zijn makkelijk in het onderhoud. Ook de aanschaf van beton tegels is relatief goedkoop. Een dakterras vloer is ook snel gerealiseerd door het leggen van de tegels.

Informatie en advies

Indien u meer informatie wilt over betonnen tegels op het dakterras dan kunt u onze showroom bezoeken waar alle dakterras beton tegels zijn uitgestald. Wij voorzien u van een goed en betrouwbaar advies.

Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor het aanleggen van een dakterras.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.