Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras Ontwerpen

Eigen ontwerp? Of de hulp van Renoparts?

Een dakterras ontwerpen is niet voor iedereen weggelegd.

Bij Renoparts helpen wij u dan ook graag met onze eigen ontwerpafdeling waar wij over kennis en programma’s beschikken om alles tot in detail uit te denken. Maak hiervoor altijd een afspraak zodat wij de juiste medewerker voor u inplannen. Uiteraard werken wij het ontwerp graag samen met u uit. U heeft tenslotte waarschijnlijk al een prima idee hoe uw ideale dakterras eruit moet komen te zien.

Vraag offerte aan Advies op maat

dakterras ontwerp

Wat kunt u verwachten?

Bij een dergelijk ontwerp plannen wij een blok van 1,5 uur in. Tijdens een goed gesprek met een kop koffie of thee lopen wij met u alle onderdelen door. Er zal gezamenlijk een schets worden opgezet waarna wij dit in plattegrond uitwerken. Tijdens deze ontwerpsessie zal meteen duidelijk worden welke elementen Renoparts u kan bieden. Wij bieden een totaal-concept aan en zijn daarmee veelzijdig. Maar helaas kunnen wij ook niet alles, wel is onze ervaring toereikend om een passend advies te geven.

Wat kost dit ongeveer?

Kosten voor een dergelijke ontwerpsessie zijn €315,- excl. BTW. Hierbij is 1 plattegrondtekening met maximaal 1 herziening begroot. Wilt u ook een 3D ontwerp? Dit is tegen een meerprijs mogelijk.

Prijzen voor dergelijke opties worden tijdens het gesprek zichtbaar. Complexe terrassen vergen immers meer tijd om goed in 3D uit te werken.

Het is uw terras met uw wensen en daarmee uw ontwerp. Het is dus onze taak om uw dakterrasontwerp uit te denken en vervolgens te realiseren. Een dakterras ontwerpen wordt met onze hulp voor u als klant eenvoudiger. Dit bespaart u tijd, geld en veel moeite.

Ontwerp
Naast het dakterras ontwerpen kunnen wij u ook helpen met:

Hoe beginnen we met het dakterras ontwerpen?

Een dakterras ontwerpen begint bij de oorsprong. Dit kan tegen een meerprijs bij u op locatie. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij in kaart wat uw wensen zijn, wat het budget is en nemen wij de maten op van uw dak of dakterras. Daarmee gaan wij aan de slag waarna wij met een ontwerpvoorstel komen. Ook is het mogelijk om dit in de showroom te bespreken, een bezoek is kosteloos en zal u voorzien van alle nodige informatie!

Kiest u voor het bovengenoemde ontwerppakket? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

In het ontwerpvoorstel tekenen wij de bouwkundige aspecten voor u uit zoals de constructie, daktoegang en balustrade. Indien gewenst kan er in de ontwerpfase ook al een voorstel worden gedaan met betrekking tot de inrichting van uw dakterras. Onze ontwerpers hebben al menig dakterras ingericht en helpen u graag om al uw wensen te verwezenlijken in het ontwerp.

Neem contact op met onze dakterras ontwerpers!

Iedere stap van het ontwerpproces kunnen wij samen met u doorlopen. Maar het is ook mogelijk het gehele proces uit handen te geven en ons met een voorstel te laten komen. Een dakterras ontwerpen is op deze manier helemaal zelf in te vullen en ten alle tijden ondersteund door vakmanschap en specialisme vanuit Renoparts.

Indien gewenst kunnen wij ook vrijblijvend een dakterras ontwerp voor u opstellen voordat u een definitieve beslissing neemt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Vergunning nodig? Wij regelen uw aanvraag graag voor u!

Aan de hand van het dakterrasontwerp is het mogelijk om een vergunningaanvraag in te dienen bij de gemeente. Wij hebben dit proces al vaak doorlopen, kennen de juiste personen en snappen dat u deze procedure misschien liever uit handen geeft. Wij verzorgen graag het gehele traject van ontwerp tot realisatie voor u.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.