Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Kunstgras dakterras

Kunstgras op uw dakterras,  waarom niet? Zo midden in de stad boven op het dak een kunstgras dakterras creeëren. Tegenwoordig zijn er zoveel hoogwaardige soorten kunstgras, gegarandeerd van een lange levensduur bij intensief gebruik en weersinvloeden. Hoog- of laagpolig kunstgras. Lente groen of antraciet gras, alles is mogelijk.

Klik op de afbeelding om hem te vergroten

Kunstgras dakterras

Naast een kunstgras dakterras verzorgen wij ook:

Advies kunstgras op een dakterras leggen

Renoparts creëert een stevige ondergrond die water doorlatend is. Hierop wordt het kunstgras windvast gelegd zodat het niet weg kan waaien. Over het kunstgras strooien wij heel fijn inveegzand dat wegzakt in de bodem structuur van het kunstgras. Naast kunstgras kunnen wij ook echt gras aanleggen op een dakterras, zelf zwevend. Ons advies is wel om dit op plaatsen te doen die niet intensief belopen worden.

Echt gras heeft wel veel onderhoud nodig zoals bewateren, bemesten en maaien. Tuinliefhebbers met groene vingers kunnen hun hart dus ophalen. Voor klanten die niet van tuinieren houden adviseren wij kunstgras op het dakterras. In onze showroom te Vianen hebben wij diversen soorten kunstgras ten toon gesteld. Het onderhoud van een kunstgras dakterras is simpelweg een keer per jaar schoonspuiten met een hoge druk spuit en nieuw inveeg zand te strooien. Plekken die vaak belopen worden kunnen simpel met een bezem weer in structuur geveegd worden.

Neem contact op met Renoparts!

Kunstgras aanleggen op een dakterras vraagt enige ervaring. Onze monteurs zijn dan ook gespecialiseerd in het leggen van deze gras soorten. Ongestoord kunt u dus genieten van een top product dat vakkundig gelegd is met wel 5 jaar garantie.

Via onze offerte module kunt u een prijs bij benadering opvragen voor een kunstgras dakterras. Bij onze klantenservice kunt u vrijblijvend advies opvragen over kunstgras en dakterrassen. Wij staan u graag te woord. Ook is het mogelijk dat er een adviseur bij u thuis langs komt om u te adviseren over een dakterras met kunstgras.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.