Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras Montage

Zelf monteren? Of de Renoparts vakkundige montage?

De Renoparts montagedienst bestaat uit eigen vakmensen. Van constructie tot vlonder en hekwerk, alles komt uit eigen beheer. Voor bijproducten, zoals vaste binnentrappen, hebben wij vaste partijen waar we al jaar en dag mee samenwerken. Van onze klanten horen wij vaak “het is net alsof ze zelf Renoparts zijn”.

Deze specialisten zijn nodig om goede kwaliteit te garanderen. Door hun jarenlange expertise zijn ze in staat om perfecte vaste binnentrappen te maken, maar ook de dakbedekking is hierbij zeer belangrijk. Denk hierbij aan het inwerken van uw dakterrasentree of overlagen van de bestaande bitumen dakbedekking. Door gebruik te maken van een expert weten wij zeker dat dit kwalitatief goed is en daarmee de Renoparts garantie afgegeven kan worden. Alle overige elementen zijn 100% uit eigen fabriek en daarmee verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken dan ook uitsluitend met FSC materiaal.

Neem contact op Vraag offerte aan

Montage Dakterras

Globale planning

Na opdracht zal er door onze eigen planning een planschema worden opgesteld. Hierop ziet u de werkzaamheden terug + data wanneer we aanvangen. Ook belangrijke momenten waarop uw aanwezigheid vereist is, zijn hierop aangegeven.

Door de jarenlange expertise kunnen wij u vooraf al aangeven hoe lang deze processen duren:

Fase 1 ⇨       voorbereidingen & maken daktoegang (gemiddeld 1 tot 3 dagen)

Tussentijds prefabriceren wij het terras om fase 2 zo kort mogelijk te houden. (productie in eigen fabriek kost gemiddeld 3 a 4 weken)

Fase 2 ⇨        montage van het terras (gemiddeld 2 tot 5 dagen)


Eigen montage

Door de drukte merken wij dat steeds meer klanten kiezen om het terras deels of geheel zelf te leggen. Deze trend is ook tot de balkonhekwerken doorgedrongen.

Bij de keuze voor eigen montage ondersteunen wij uiteraard wel in advies. Onze expertise is ook voor u toegankelijk.

Het is ook mogelijk om een deel van de opdracht zelf te doen, zo zou je er voor kunnen kiezen om de dakterrasentree en constructie aan ons over te laten. En de vlonder + hekwerken enkel door ons te laten voorbereiden in de werkplaats, maar zelf te monteren. Wij kunnen dan de geprefabriceerde elementen compleet voor u voorbereiden en eventueel ook al op het dak zetten. Alles zo veel mogelijk naar uw wens.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.