Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Drainagetegels dakterras

Drainagetegels voor uw dakterras zijn praktisch in Nederland. Deze zorgen namelijk voor goede afwatering van uw dakterras. Renoparts levert drainagetegels voor uw dakterras.

Goed fundament

Het belangrijkste voor een dakterras is een goed fundament. Meestal zijn daken niet sterk genoeg om beton tegels en drainagetegels te dragen voor het creëren van een dakterrasvloer. De eis die gesteld wordt in het bouwbesluit zegt dat een dak 250 kg/m2 moet kunnen dragen voor het afgeven van een vrij dragend dakterras. Blijkt uit de constructie berekeningen dat het dak sterk genoeg is dan kunt u een vloer maken van beton tegels en drainagetegels voor uw dakterras. Dakterras beton tegels zijn er in allerlei maten en uitvoeringen. De beton tegels voor het dakterras kunnen niet koud op de dakbedekking gelegd worden. Tussen de dakterras beton tegels en de bitumen laag komen rubber tegeldragers die ervoor zorgen dat de betonnen dakterras tegels en de drainagetegels niet door de dakbedekking heen drukken.

Dakterras drainagetegels

Diverse maten drainagetegels

Dakterras drainagetegels kunnen in diverse maten geleverd worden. Ook is er keuze uit afmetingen en kleuren. Dakterras tegels van beton zijn makkelijk in het onderhoud. Ook de aanschaf van beton tegels is relatief goedkoop. Een dakterrasvloer en dak gaan langer mee wanneer u gebruik maakt van goede drainagetegels waardoor het vocht goed geleid kan worden.

Informatie en advies

Indien u meer informatie wilt over betonnen tegels op het dakterras dan kunt u onze showroom bezoeken waar alle dakterras drainagetegels zijn uitgestald. Wij voorzien u van een goed en betrouwbaar advies. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.