Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Hekwerk dakterras

Een dakterras is een product met een groeiende afzetmarkt. Voor bijna ieder dakterras is een hekwerk of balustrade nodig. Een hekwerk zorgt voor uw veiligheid, maar ook voor enige privacy. De hekwerken die Renoparts voor uw dakterras aanbiedt voldoen aan alle eisen uit het bouwbesluit. Geheel met sterkte rapporten en principe details voegen wij dit toe bij uw vergunning of eigen dossier.
Klik op de plaatjes om een voorbeeld te zien van een dakterras hekwerk:

Hekwerk Dakterras
Hekwerk voor dakterras
Naast dakterras hekwerken bieden wij ook:

Uw dakterras hekwerk volledig naar uw wens

Iedere klant bij Renoparts heeft een eigen smaak, hier spelen wij graag op in. We hebben dan ook een scala aan hekwerken en balustrades voor u in de aanbieding. Van lamellenhekwerk tot spijlen,  van glas of van hout, Renoparts heeft het. Tot in de puntjes bepalen wij met u samen de uitvoering en details om zo het perfecte hekwerk om uw dakterras te kunnen realiseren.

Waar moet u rekening mee houden?

Bij uw keuze voor een hek hebben wij een aantal belangrijke punten waar u rekening mee dient te houden. Deze punten zijn voor uw veiligheid en tevens vereist gesteld in het bouwbesluit en gemeentelijke voorwaarden. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Kleur scharkering (verschilt per gemeente)
  • Zicht doorlatendheid .. % (verschilt per gemeente)
  • Hoogte hekwerk (bouwbesluit, tot 13 meter hekwerk van 1m hoog/ 13m + van 1,2m hoog)
  • Tussenruimte profielen (bouwbesluit, onderrand max. 5cm, tussen spijlen max. 10cm)
  • Op- & overklimbaarheid (bouwbesluit, tot 70cm geen horizontale opstap)

Deze vooraf vastgestelde waarden en eisen zijn voor u als klant niet een punt om u druk over te maken. Wij hebben jaren lange ervaring in het vak en zullen u in het proces begeleiden zodat de aanschaf van uw dakterras hekwerk enkel een keuze is uit kleuren en uitvoeringen bepaald door uw smaak.

Neem contact met ons op!

Mocht u specifieke vragen hebben over het beste dakterras hekwerk dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We delen onze kennis graag en zien uw telefoontje, mail of bezoek dan ook met plezier tegemoet. Bekijk ook onze showroom om dakterras hekwerken aanbod te ontdekken!

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.