Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterrastegels

Renoparts heeft een schat aan ervaring op het gebied van dakterras aanleg. Wij passen in veel situaties dakterrastegels toe. Dakterrastegels zijn ideaal voor het aanleggen van een terrasvloer als het dak stevig genoeg is om het dakterras te kunnen dragen. Dakterrastegels leveren wij in tal van uitvoeringen. Van hout tot kunststof en van steen tot keramiek. Wij zijn gespecialiseerd in het opvangen van hoogte verschillen van een dak. Zo kunnen wij diversen plateaus creëren met een hoogte verschil door toepassing van verstelbare tegeldragers. Dit geeft een uitermate mooi resultaat. Is het draag vermogen van het dak niet toereikend om de terrasvloer te dragen dan hebben wij ook een oplossing om dakterras zwevend te plaatsen. Dit doen wij door een zwevende staalconstructie te laten rusten op de bestaande draagmuren. Op de zwevende constructie worden vervolgens de dakterrastegels gemonteerd. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden!

DakterrastegelsDakterrastegels

 

Naast dakterrastegels verzorgen wij ook:

Dakterrastegels laten leggen?

Dakterrastegels kunnen niet zomaar op de dakbedekking gelegd worden. Dakterrastegels zouden bij belasting de dakbedekking kunnen beschadigen. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de afvoer van het regenwater. Daarom gebruiken wij rubber tegeldragers. Deze worden altijd onder de dakterrastegels of onder de houten regel constructie gelegd. De dikte van de rubber tegeldrager zorgt ervoor dat het regenwater altijd onder de dakterrastegels of houten regel constructie kan weg lopen. Het voordeel van dakterrastegels is dat deze makkelijk te verwijderen zijn in dien er noodzakelijk onderhoud nodig is aan uw dak. Een ander voordeel is dat het dak langer mee gaat als er dakterrastegels op liggen. De invloed van de zon is praktisch weg genomen door de afdekking door de dakterrastegels.

Bekijk onze showroom of neem contact met ons op!

In onze showroom te Vianen hebben diverse soorten dakterrastegels ten toon gesteld. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies. Wij kunnen ook een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Heeft u liever dat een van onze adviseurs langs komt dan kan dat altijd op afspraak.

Alle terrasvloeren worden door ervaren monteurs bij u gelegd.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.