Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakhuis

Dakterrassen worden steeds uitgebreider en completer. Een nieuwe trend is om het dakterras te verrijken met een dakhuis. Dit is een ideaal product voor het toetreden van uw dakterras. Een dakhuis heeft vergeleken met de dakluiken een voorsprong op het gebied van functionaliteit. De opgang (met de trap) in een dakhuis is een stuk vrijer, u komt boven en doet de deur in een handeling open.

Klik op de plaatjes om ze uit te vergroten

dakhuis montage DakhuisDakhuis met eettafeldakhuisje_dakterras

Naast dakhuizen bieden wij bij Renoparts ook:

Waarvoor is een dakhuis geschikt?

Naast de toegang tot uw dakterras kan een dakhuis ook voor andere zaken worden gebruikt. Dakhuizen zijn uitermate geschikt voor de opslag van kussens van uw terras meubilair of voor andere accessoires. Ook wordt het dakhuis vaak uitgevoerd met compacte een keuken waar een wasbak en dergelijke het gebruik comfort versterken.

Wat zijn de eisen voor een dakhuis?

De gestelde toegestane maat voor een dakhuis is 2×3 meter. De gemeente stelt dit als eis, anders word het gezien als een opbouw van een nieuwe verdieping. In dit vloeroppervlak is ook de mogelijkheid om een klein zithoekje te creëren voor in de wintermaanden, stel voor, uitzicht met sneeuw vanuit het warme dakhuis.

De mogelijkheden voor een dakhuis

De uitvoering  kan verschillen per dakhuis. De verdeling van glas en blinde delen speelt hier een grote rol. Eveneens als de terras toetreding, hierbij zijn er keuzes mogelijk zoals deur, schuifpui of openslaande deuren. Voor de afwerking van blinde delen is het ook mogelijk om een houtsoort te kiezen of een ander materiaal naar wens.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte!

Het Renoparts dakhuis leveren wij casco op, dit betekend alles in de grondverf en afgetimmerd zodat u het naar eigen wens kunt verven, sauzen of behangen. Voor de kozijnen is het mogelijk om deze al afgelakt aan te laten voeren, dit scheelt verfwerkzaamheden aan deuren en ramen.Neem vrijblijvend contact op met Renoparts en ontdek de mogelijkheden voor een dakhuis of kom is langs in onze showroom om het aanbod aan dakhuizen te ontdekken!

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.