Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakluik

Het plaatsen van een dakluik kan een oplossing zijn waardoor u gemakkelijk op uw dakterras kunt komen. Voor een dakluik dient er een doorgang gemaakt te worden door het dak. Onze monteurs maken een sparing in het dak waar het dakluik vervolgens in gebouwd gaat worden. Meestal gebeurt dit ter plekke boven de bestaande verdieping trap die naar de bovenste verdieping leidt.

Voordat we de sparing in het dak maken stempelen we van binnen uit het plafond. Dit doen wij om scheuren en verzakking van het plafond en het bestaande dak te voorkomen. De sparing in het dak word iets groter dan het dakluik uitgezaagd. De dak dragers die door gezaagd zijn worden vervolgens weer vast gemaakt aan een ravel (dwarsligger) zodat het dakverband weer intact is. Vervolgens word het dakluik van bovenaf gemonteerd op het dak. De opstand van het dakluik wordt ingebrand door onze dakdekker zodat het dak weer waterdicht is.

Dakluik dakterrasDaktoegang door een dakluikDakluikFoto dakluik

Naast dakluiken bieden wij ook:

Wat voor dakluiken hebben wij?

Op de opstand van het dakluik zijn twee uitvoeringen van de koepel mogelijk. Een 2 of 3 wandig uitgevoerde koepel. Om de warmte tegen te houden in de zomer als de zon op het luik schijnt adviseren wij een Cool&Clear, 3 wandige koepel. De sparing wordt professioneel door onze monteurs afgetimmerd en in de grondverf opgeleverd.

Het meest toegepaste dakluik dat onze klanten afnemen heeft een doorgang van 100 x 200 cm. De nieuwe in te bouwen trap naar het dakluik sluit hier perfect op aan. Het dakluik is voorzien van stevige RVS scharnieren en is afsluitbaar van binnen uit. De openslaande koepel van het luik is voorzien van 2 stevige gas veren die het luik vanzelf openen zodra je het optilt. Rond om het dakluik plaatsen wij altijd 3 meter extra hekwerk ter beveiliging. Veel van klanten zijn blij met het dakluik, omdat deze ook nog eens zorgt voor meer daglicht op de verdieping onder het dakluik.

Neem snel contact met ons op voor de installatie van uw dakluik!

Wij bij Renoparts bezitten veel kennis als het gaat om dakluiken. Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en dan beginnen we direct samen aan een nieuw plan voor uw dakluik! Ook kunt u in onze showroom meer van het aanbod ontdekken.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.