Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras Rotterdam

Op uw dakterras Rotterdam genieten van de mooiste skyline in Nederland. Dat kan met een dakterras van Renoparts. Velen gingen u al voor. Zoals die mensen met een bovenwoning die naar een buitenruimte snakten. Verhuizen naar een woning met tuin behoorde tot de optie maar een dakterras van Renoparts bovenop de woning bood uitkomst.

Klik op de foto’s om een idee te krijgen van onze werkwijze!

dakterras rotterdamZonneluifel dakterras - dakterras rotterdamBuitenverlichting voor het dakterras rotterdamDakterras bouw - dakterras Rotterdam

Naast de bouw van het dakterras verzorgen wij ook:

Renoparts biedt het totaalpakket voor uw dakterras Rotterdam

Renoparts realiseerde al meer dan 1000 dakterrassen in Rotterdam en andere grote steden. Het aanleggen van een dakterras Rotterdam moet afgestemd worden met de gemeentelijke regelgeving door middel van een vergunning aanvraag. Renoparts regelt dit voor u. Wij hebben veel ervaring met de vergunning aanvraag voor het aanleggen van een dakterras Rotterdam. Het bouwkundige gedeelte, zoals het naleven van goedgekeurde constructies, verzorgen wij ook voor u. Renoparts biedt een totaaloplossing. In Vianen hebben wij onze dakterras fabriek waar alle onderdelen van draag constructies tot terras hekken in eigen beheer gefabriceerd worden. U heeft dus alles uit de eerste hand wat u een financiële besparing oplevert en een snelle levertijd.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte dakterras Rotterdam aan!

Een dakterras op je woning in Rotterdam heeft ook nog eens als voordeel dat het wooncomfort verbeterd wordt en de woning een meerwaarde krijgt. Met een dakterras op je dak is je woning ook nog eens makkelijker te verkopen. Voor referenties van onze dakterras projecten in Rotterdam kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom waar de dakterrassen afgebeeld staan. Wij geven altijd vrijblijvend advies en maken iedere dakterras offerte op maat geknipt.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.