Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras Transport

Ook transport kan geheel door ons worden verzorgd!

Onder het Renoparts totaalconcept valt uiteraard ook transport van uw dakterras naar de locatie & op het dak. Wij komen al jaar en dag in de randstad en zijn dan ook bekend met krappe straten zoals in Amsterdam. Onze expertise zal ervoor zorgen dat alle materialen netjes en volledig op het dak komen.

Neem contact op Vraag offerte aan

Transport Dakterras

Hoe zal het transport plaatsvinden?

Doorgaans maken wij gebruik van een kraan. Deze haalt de spullen in Vianen (Ut) op en brengt ze naar waar wij opgegeven hebben. Onze monteurs zijn goed opgeleid om zowel transport als hijswerk goed te begeleiden. Daarnaast maken wij gebruik van transporteurs met expertise speciaal gefocust op uw locatie. Zo maken wij gebruik van een vaste transporteur uit Amsterdam om de dakterras daar te hijsen. Deze vakmensen komen standaard in Amsterdam en kennen dan ook alle wijken en straten.

Twijfelt u over de locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, weten wij het zelf niet zeker dan schakelen wij met korte lijnen naar deze transporteur om zo snel een beeld te hebben of hijsen bij u mogelijk is.

autolaadkraan

Zit transport standaard bij de prijs inbegrepen?

Op dakterras offertes voegen wij standaard een regel met transport toe. Kunt u zelf transport regelen dan hoeft u uiteraard deze post niet in zijn geheel af te nemen. Staat transport niet vermeld, dan verzorgen wij dit niet en rekenen wij er uiteraard ook geen kosten voor.

Speciale situaties

Woont u extra hoog, bijvoorbeeld boven de 4e verdieping, dan kan het zijn dat het reguliere transport niet afdoende is. Bij extreme hoogtes of dieptes maken wij gebruik van een grote torenkraan. Deze komt lastiger op locaties en kost meer. Denkt u dat deze kraan bij u nodig is dan horen wij het uiteraard graag. Dit kunnen wij voortijdig goed checken om problemen te voorkomen.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.