Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras planten

Een dakterras kun je leuk aankleden met bloemen en planten. Dakterras planten geven je dakterras de finishing touch. Ze zorgen voor een natuurlijke omgeving en ontspanning zo midden in de stad.  Maar niet alle planten zijn even geschikt om op een dakterras te plaatsen.

planten dakterrasLavendel dakplanten op het dakterrasplanten dakterras

Bekijk ook eens:

Welk planten zijn geschikt voor op een dakterras?

Renoparts is gespecialiseerd in het leveren en inrichten van bloembakken en planten op uw dakterras. Zo kan je niet ieder soort plant op een dakterras laten groeien. Mediterrane planten zijn momenteel hot in Nederland, maar zijn niet echt geschikt voor een dakterras. In de zomer zullen ze het best goed doen, maar in de winter heeft de oosten wind vat op de mediterrane planten en kan er makkelijk vorstschade ontstaan. Een grote investering is dan zo teniet gedaan. Planten op een dakterras moeten dus goed tegen de oosten wind en kou kunnen.

Wat voor dakterras planten adviseren wij?

Wij adviseren dan ook altijd inheemse planten voor het dakterras te gebruiken. Het onderhoud van de dakterras planten dient ook minimaal te zijn. Renoparts kan bijvoorbeeld een beregening of druppel installatie voor u aanleggen zodat de planten op het dakterras altijd de juiste hoeveelheid water krijgen. Om van het voorjaar tot aan de winter te kunnen genieten van de dakterrasplanten selecteren wij diverse soorten zodat u het hele zomer seizoen bloeiende planten heeft op het dakterras.

In onze showroom kunnen wij u diverse voorbeelden van beplanting laten zien. Bij iedere plant verstrekken wij een verzorgingsplan van hoe de dakterras planten te bewateren, bemesten en te snoeien. Tijdens de bouw van een nieuw dakterras hijsen wij alle benodigde plantenbakken en grondsoorten omhoog. U hoeft dus later niet zelf alles via de trap omhoog te gaan brengen. Wij beschikken over een eigen hovenier die alles voor u aanlegt en de dakterras planten vakkundig plant. U zult velen jaren plezier ondervinden van ons advies en aanleg van de dakterras planten.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.