Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras vloeren

Renoparts biedt een breed assortiment aan dakterras vloeren. Zo hebben wij de keuze uit steen, keramisch, hardhout, naaldhout en kunststof dakterras vloeren.

U kunt op de plaatjes klikken om uit te vergroten:

dakterras vloerDakterrasvloer

Naast het aanleggen van dakterrasvloeren verzorgen wij ook:

Waarom een dakterras vloer?

Een dakterras vloer is de basis van ieder dakterras. Belangrijk om uit te vinden is of het dak stevig genoeg is om het gehele dakterras te kunnen dragen. Op het dakterras vertoef je vaak met meerdere mensen. Het dak moet het gewicht van deze mensen te samen met de constructie natuurlijk wel kunnen dragen. Renoparts zoekt dit voor u uit tijdens het de vergunningaanvraag.

Mocht blijken uit het vooronderzoek dat het dak niet stevig genoeg is, lossen wij dit op door middel van een zwevende constructie. Zodra de onder constructie van de vloer goed gemonteerd is beginnen wij met het aanbrengen van de dakterras vloer.

Het meest toegepast zijn de vlonderplanken van hard hout. Deze terrasdelen zijn er in vele soorten en maten. Sommige vlonderplanken zijn geribbeld en andere weer zonder ribbel. Om tot de juiste keus te komen kunt u het beste de dakterras vloeren eerst te komen bekijken in onze showroom te Vianen.

Wat voor dakterras vloeren leveren wij?

Renoparts levert ook terrasdelen die blind bevestigt worden. Je ziet dan geen schroef of spijkerkoppen meer zitten in de terrasdelen. De bevestiging is blind doordat wij clips gebruiken die wegvallen onder de delen. Als resultaat krijg je fantastische mooie dakterras vloer als eind resultaat. Voor de liefhebber verzorgen wij ook onderhoudsvrij kunstgras voor op uw dakterras.

Uit wat voor materialen bestaan onze dakterras vloeren?

Nieuw zijn de kunststof terrasdelen met een hout structuur. Deze terrasdelen hebben een zeer lange levensduur en de kleur echtheid wordt voor 20 jaar gegarandeerd. De dakterras vloeren van kunststof zijn zeer slijtvast. Renoparts beschikt over uitermate ervaren vloerleggers die niets anders doen dan dakterrassen aanleggen. Voor het aanleggen van uw dakterras vloer bent u dan ook aan het goede adres bij Renoparts Vianen bv.

Neem contact op met Renoparts!

Voor advies over dakterras vloeren kunt u altijd onze klantenservice bellen. Of u kunt u gegevens achter laten op de website en dan bellen wij u terug om samen een offerte samen te stellen!

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.