Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras Productie

Productie door Renoparts in eigen fabriek

Als dakterras specialist maken wij alle onderdelen zelf in eigen fabriek. Dit gaat van constructie tot aan hekwerken. Door alles in eigen beheer te houden, maakt dit het mogelijk om een perfect sluiten product aan te bieden.

Neem contact op Vraag offerte aan

Ontwerp Dakterras

Wij maken een productietekening

Aan de hand van uw vergunning maken wij een productievoorstel. Dit is een overzichtelijke terrasplattegrond in 2D. Hierop zijn de volgende onderdelen terug te vinden:

 Positie dakterras entree

 Globale maatvoering vlonder

 Positie hekwerk

 Beloopbaar glas of rooster (indien van toepassing)

 Belangrijke obstakels

Dakterras tekening

Eigen inbreng

Deze tekening zullen wij aan u toesturen zodat er mogelijkheid is om hierop te reageren. Veelal worden door u als klant op deze tekening de posities vermeld van accessoires onderdelen. Denk hierbij aan:

 Zonnedoekpalen

 Waterpunt

 Elektrapunt

 LED-Spots

Start van productie

Na akkoord zal de productie in onze fabriek starten. Denk hierbij aan het op maat maken van de constructie, productie van de hekwerken en samenstellen van de vlonder-delen.

Dit alles gaat als totaal bouwpakket naar uw locatie. Bent u handig? Dan kan ditzelfde pakket met een beknopte uitleg aan u worden geleverd. Zo bespaart u geld en heeft u toch een topkwaliteit terras!

Heeft u een dakhuis gekozen? Deze zal ook geheel in onze fabriek worden geproduceerd. Op tekening kunnen opties worden afgestemd, bij een dakhuis zijn dit veelal kozijn indelingen en de positie van stroom & ventilatie. Heeft u tegen een meerprijs meer elektrapunten, LED spots of zelfs een watertappunt? Dan kunt u deze punten ook op de tekening aangeven.

Zodra de productie gereed is, zullen alle onderdelen goed worden verpakt voor transport. Uiteraard is dit ook het geval bij eigen montage.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.