Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Dakterras Amsterdam

Amsterdam loopt veelal voorop met nieuwe trends, zo zien we dit ook bij dakterrassen. Dit nieuwe concept als invulling op het dak is niet iedereen bekend en veelal gezien als gewaagd en onmogelijk. Niets is minder waar, een dakterras in Amsterdam kan prima! Dakterrassen zijn inmiddels niet meer weg te denken. De een naar de ander laat zich verleiden door de geweldige buitenruimte die een kennis, collega of buur verkregen heeft.

Klik op de foto’s om een idee te krijgen van onze werkwijze!

dakterras amsterdamZonneluifel dakterrasBuitenverlichting voor het dakterrasDakterras bouw

Naast de bouw van het dakterras verzorgen wij ook:

“Dat wil ik ook!”

Is een veel voorkomende uitspraak van de klanten bij Renoparts. Een dakterras kan in iedere stad met ieder dak dus ook in Amsterdam. Klein, groot, simpel of een echte eyecatcher? Alle nieuwe trends in uitvoeringen van dakterrassen beginnen hun opmars als in Amsterdam. Overige steden zien wij groeiende wijze volgen, toch blijft Amsterdam de hoofdmoot.

Geen andere stad als Amsterdam is zo bezig met de ontwikkeling van zichzelf, mensen, huis en leven. Vandaar dat deze stad voorlopig wel het bruisend hart zal blijven van de dakterrassen. Amsterdam en dakterrassen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen nieuw te bouwen dakterrassen, maar ook het upgraden of vernieuwen van dakterrassen spreekt Amsterdammers aan. Wie blijft er nou zijn leven lang in dezelfde auto rijden? Wie heeft er nog steeds dezelfde schoenen als in de vorige eeuw? Zo ook met de Amsterdamse dakterrassen, lekker vernieuwen en je leefgebied blijven veranderen.

Voor wie is een dakterras in Amsterdam?

Niet alleen particulieren zien wij de overstap maken naar een dakterras in Amsterdam. Ook bedrijven geven steeds meer om een plek buiten een gebouw. Niet enkel als rookplek maar ook om de pauze door te brengen en gezamenlijk te ontspannen om vervolgens fris verder te kunnen met de werkzaamheden. Een dakterras is hierbij een “must-have” gezien het feit dat veel bedrijven in hartje Amsterdam geen eigen buitenruimte hebben.

Neem contact met ons op voor een gezellig dakterras!

Een dakterras kenmerkt zich door een gezellige inrichting en deugdelijke aankleding. Vaak wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en terrasmeubilair die samen met beplanting en accessoires een bruikbaar en deugdelijk terras vormen. Neem dus snel contact op met Renoparts of neem een kijkje in onze showroom!

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.