Kwaliteit dakterrassen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Daktoegang

Om op het dak te komen moet er een daktoegang gemaakt worden. Er zal een daktoegang gemaakt moeten worden door het dak heen. In overleg met u bepalen wij waar de mogelijkheden liggen om een sparing in het bestaande dak te maken die een functionele daktoegang gaat bieden om het dakterras te bereiken. Meestal maken wij de daktoegang boven het bestaande trappengat zodat de nieuwe trap vlekkeloos door gaat lopen ten opzichte van de bestaande trap.

Klik op de afbeelding om een voorbeeld te krijgen van de daktoegangen die Renoparts heeft gebouwd:

Daktoegang van Renopartsdakluikdakhuis

 

Naast daktoegangen bieden wij de volgende diensten:

Wat zijn de mogelijkheden voor een daktoegang?

Voor een daktoegang zijn 2 opties mogelijk. Een dak toetreding unit of een dak opbouw. Een dak toetreding unit bestaat uit een opstand die in gebrand word op het bestaande dak. Daarop wordt een 3 wandige scharnierende koepel op af gemonteerd die door middel van gasveren open gaat en zo een daktoegang vormt.

Een andere oplossing voor een daktoegang is een dakopbouw of dakhuisje. Een dakhuisje als daktoegang mag maximaal 6 m2 bedragen. De trap die geplaatst gaat worden om toegang tot het dakterras te krijgen komt in dit dak huisje uit. Deze daktoegang is een ideale oplossing om bergruimte te creëren voor opslag van kussens en tuinmeubelen in de winter. De dakhuisjes worden bij ons in de fabriek compleet geprefabriceerd, zodat ze in een halve dag geplaatst kunnen worden op het dakterras.

Wat is er nog meer mogelijk?

In sommige situaties is het ook mogelijk een kozijn met deur te monteren als daktoegang. Renoparts Vianen bv is ook gespecialiseerd in het maken van een daktoegang door betonnen daken. Een specialistisch werkje dat door erkende vaklieden uitgevoerd wordt. Wij zagen met een water gekoelde diamant zaag dwars door 24 cm beton. Door middel van verankering en afstempelen van het betonnen blok creëren wij een veilige situatie. Het uitgezaagde blok wordt met een kraan uit de sparing gehesen zodat er een daktoegang ontstaat. Bekijk de  mogelijkheden voor een daktoegang in onze showroom of neem direct contact met ons op!

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.